De voet telt 26 botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren en pezen

Nieuws: Het wordt weer langzaam kouder, dus de dichte schoenen gaan weer aan. Hier verkrijgbaar Wandelwol voor het voorkomen van drukplekken en voet ongemakken! Klik op deze link voor meer info of kijk op wandelwol.nl

Nieuw LCN LAQISH gellak

Hier ook verkrijgbaar Wandelwol. De oplossing bij blaren en voet-ongemak!

Wandelwol is een 100% natuurproduct, eenvoudig aan te brengen, geschikt voor alle sporten, en ondersteunt herstellend vermogen van de huid.

Wandelwol anti-druk is geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom te tenen en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. 

Het materiaal is absorberent en ventilerend. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. 
Het is gemaamt van 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het is zacht en bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken.

Nu hier verkrijgbaar:

- 10 gram €6,95

- 20 gram €9,95

- 40 gram €18,95

 

LCN LAQISH gellak, in veel verschillende kleuren!

Het mooie van deze gellak is dat het anti-mycotische actieve ingrediënten bevat die nagelinfecties kunnen voorkomen, het heeft een kiemdodend component (Piroctone Olamine) die helpt een schimmelnagel (kalknagel) tegen te gaan.