Hoewel voeten heel belangrijk zijn, ze niet zo goed verzorgd worden als handen?

Wellness behandeling

Een verwenbehandeling voor voet en onderbeen

De wellness behandeling is een totale verwenbehandeling voor voet en onderbeen. Ook als u niets aan uw voeten mankeert, is een ontspannende voetbehandeling een weldaad voor lichaam en geest. Ontspanning word steeds belangrijker in een tijd waar mensen het steeds drukker krijgen in deze maatschappij. Wellness is een ultieme vorm van ontstressen!

Waaruit bestaat de behandeling?

  • De behandeling begint met het reinigen en desinfecteren van uw voeten en onderbenen. Waarna u heerlijk gaat genieten van een ontspannend voetbad met badolie.

 

  • Dan gaan we verder met het scrubben van de voet en onderbeen, waarbij de dode huidcellen worden verwijderd zodat de huid hierna optimaal de verzorgingsproducten kan opnemen en de huid weer heerlijk zacht aanvoelt.

 

  • Vervolgens breng ik een verkoelende of verwarmende pakking aan op uw voeten en onderbenen, waarna dit alles wordt ingepakt. Dit laten we ongeveer 10-15 minuten zitten waardoor u zich heerlijk kunt ontspannnen en de pakking goed op uw huid in kan werken.

 

  • Na het verwijderen van de pakking wordt de behandeling afgesloten met een heerlijke ontspannende voet- en onderbeenmassage om de doorbloeding te stimuleren.

Deze behandeling is puur verzorgend en ontspannend.
De totale behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Verwen uzelf en uw voeten, of leuk om cadeau te doen!

Wellness                                                                                      € 40,00
(excl. pedicurebehandeling)

Ook mogelijk in pakket prijs:
Complete pedicure behandeling inclusief Wellness        € 54,00

voetenbad
scrub/peeling
pakking
massage